Υπηρεσίες SEO

Βελτιστοποίηση Eshop & Ιστοσελίδων

Ανεβάζουμε το site σας στην πρώτη σελίδα της Google!

Αυξήστε τη δωρεάν επισκεψιμότητα στο website σας με τις κατάλληλες τεχνικές SEO (Search Engine Optimization). Δημιουργήστε μία ολοκληρωμένη στρατηγική για e-shop SEO με την εξειδίκευση της Front Series, και αξιοποιήστε στο μέγιστο την επένδυσή σας.

Υπηρεσίες SEO Eshop & Ιστοσελίδας

Λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

Διαθέτουμε Πολυετή Εμπειρία

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας ως εταιρεία και εξειδικευμένο προσωπικό, ξέρουμε τι χρειάζεται για την επιτυχία της επιχείρησής σας στα οργανικά αποτελέσματα.

Προσφέρουμε Ολοκληρωμένες SEO Στρατηγικές

Επενδύουμε πολλές εργατοώρες σε on-page και off-page SEO τεχνικές για μία ολιστική στρατηγική γύρω από το δικό σας site.

Εστιάζουμε Μόνο Σε White Label SEO Τεχνικές

Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας με ασφάλεια και αξιοπιστία. Γι’ αυτό και εστιάζουμε μόνο σε θεμιτές SEO πρακτικές για να το πετύχουμε.

Είμαστε Πάντα Δίπλα Σας

Ως νέος σας στρατηγικός συνεργάτης, είμαστε στο πλευρό σας για να σας εκπαιδεύσουμε, να λύσουμε τις απορίες σας, και να χτίσουμε μία αποδοτική SEO στρατηγική βάσει των αναγκών σας.

Τι είναι το SEO (Search Engine Optimization)

Τι Είναι Το SEO (Search Engine Optimization)

Το SEO (Search Engine Optimization) ή βελτιστοποίηση της κατάταξης μίας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, είναι μία από τις πιο σημαντικές digital marketing στρατηγικές. Στόχο έχει να “ανεβάσει” το site σας ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google και σταδιακά στην πρώτη θέση των αναζητήσεων, και να παραμείνει εκεί.

Αυτό επιτυγχάνεται αφενός με τεχνικές βελτιστοποίησης της αρχιτεκτονικής του e-shop σας (on-page SEO), αφετέρου με αναφορές γύρω από το site σας από άλλες αξιόπιστες πηγές (off-page SEO).

Ας δοκιμάσουμε το εξής: αναζητήστε το website ή το e-shop σας στη Google!

  • Εμφανίζεται αμέσως;
  • Βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google;
  • Μήπως ανταγωνιστές σας εμφανίζονται πιο ψηλά από εσάς;

 

Για να πετύχουμε μία υψηλή κατάταξη όταν σας αναζητούν οι πελάτες σας, χρειάζεται μία σωστή e-shop SEO στρατηγική με τη βοήθεια αξιόπιστων συνεργατών. Ευτυχώς για εσάς, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!

Γιατί Είναι Σημαντικό
Για Την Επιχείρησή Σας

Με περισσότερες από 3.5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις καθημερινά, η Google είναι η βασική πηγή στην οποία καταφεύγουν οι χρήστες για να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους. Με το 58.4% των καταναλωτών να αγοράζει προϊόντα ή υπηρεσίες online κάθε εβδομάδα, είναι σημαντικό το e-shop σας να εμφανίζεται στις υψηλότερες οργανικές κατατάξεις.

Με άλλα λόγια, για να έχει αξία η επένδυσή σας θα πρέπει να βρίσκεστε εκεί που σας αναζητούν οι πελάτες σας. Αν το SEO γίνει σωστά, θα είστε σε θέση να εξασφαλίζετε πελάτες για την επιχείρησή σας χωρίς επιπλέον κόστη για διαφημίσεις, ενώ θα ενδυναμώσετε την εικόνα του brand σας.

Οι χρήστες σήμερα είναι εξοικειωμένοι με digital marketing πρακτικές και έχουν μάθει να αποφεύγουν τις διαφημίσεις της Google. Ως αποτέλεσμα, ένα 70-80% των χρηστών παρακάμπτει τα πρώτα 2-3 πληρωμένα αποτελέσματα και επιλέγει τα sites που εμφανίζονται οργανικά στην αναζήτησή τους.

Γιατί Το Seo Είναι Σημαντικό Για Την Επιχείρησή Σας
Πώς Λειτουργεί Το SEO

Πώς Λειτουργεί

Το SEO δεν είναι μία διαδικασία που γίνεται άπαξ και συνεχίζει να αποδίδει επ’ αόριστον για την επιχείρησή σας. Χρειάζεται διαρκή ανατροφοδότηση για να φτάσετε και να παραμείνετε στην κορυφή. Στην πραγματικότητα, “κερδίζουν” μόνο τα brands που αντιμετωπίζουν το SEO σαν μία επένδυση (γιατί αυτό είναι!) και δείχνουν επιμονή και υπομονή μέχρι να το κατακτήσουν.

Η Google είναι μία τεράστια μηχανή αναζήτησης που λειτουργεί με εξειδικευμένους αλγόριθμους. Στόχος μας με το SEO είναι να της δείξουμε τι προϊόντα ή υπηρεσίες προωθούμε, για ποιες αναζητήσεις θέλουμε να εμφανιζόμαστε και πόσο αξιόπιστη πηγή είμαστε. 

Ωστόσο, η Google λειτουργεί με αργούς ρυθμούς για να χτίσει αυτή την εμπιστοσύνη προς το brand μας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να δούμε αποτελέσματα στην κατάταξή μας σε 1 με 2 μήνες, ή σε 6 μήνες, αναλόγως τη βιομηχανία, τη χώρα, τον ανταγωνισμό, και μια σειρά από άλλους παράγοντες.

Σημαντικό βήμα για κάθε SEO στρατηγική είναι η έρευνα ανταγωνισμού (competitor analysis). Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εντοπίσουμε τους 5 βασικότερους ανταγωνιστές σας που εμφανίζονται στα πρώτα αποτελέσματα της Google, και για ποιους όρους ή λέξεις-κλειδιά “κερδίζουν” στην κατάταξη.

Έχουμε την εμπειρία και τις τεχνικές

Η Front Series ως εξειδικευμένη εταιρεία SEO, αναγνωρίζει ότι κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, γι’ αυτό εξατομικεύει τις υπηρεσίες της στις διαφορετικές ανάγκες του. Έχοντας συνεργαστεί με εκατοντάδες επιχειρήσεις, ξέρουμε τι αποδίδει καλύτερα για κάθε industry, γι’ αυτό και προσαρμόζουμε την SEO στρατηγική μας, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού

Competitor Analysis

Αναζήτηση λέξεων-κλειδιών σχετικές με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας

Keyword Research

Βελτιστοποίηση των τεχνικών προδιαγραφών του site σας

On-page SEO

Off-page SEO με δημιουργία διασυνδέσεων με αξιόπιστα sites

Link Building

Δημιουργία περιεχομένου και blogging

Content SEO

Παράδοση αναλυτικής μηνιαίας αναφοράς για τα αποτελέσματα των ενεργειών μας

SEO Reports

Τι Θα Κερδίσετε

Στη Front Series δεν μας αρέσουν οι μεγάλες υποσχέσεις αλλά τα απτά αποτελέσματα. Αφήνουμε, λοιπόν, τις επιτυχίες των πελατών μας να μιλούν για τις SEO υπηρεσίες μας:

Λάβετε Δωρεάν Προσφορά

Λόγοι Για Τους Οποίους Μπορεί Να Αποτύχει

Ποιος δεν θέλει ποιοτική επισκεψιμότητα και διαρκείς πωλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου; Ωστόσο, κάθε SEO project είναι ξεχωριστό και για να επιτύχει πρέπει να εξατομικεύεται στις ανάγκες του πελάτη. Αυτοί είναι 4 από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους τα SEO projects αποτυγχάνουν:

 

  • Συνεργασία με αναξιόπιστη εταιρεία SEO που δεν γνωρίζει τι χρειάζεται για να πετύχει βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης για τους πελάτες της
  • Έλλειψη κατανόησης και σχεδιασμού γύρω από τις ανάγκες κάθε επιχείρησης
  • Εφαρμογή black hat τεχνικών που βλάπτουν μακροπρόθεσμα την εικόνα ενός brand
  • Αγνόηση των επιχειρηματικών στόχων κάθε πελάτη

 

Αν δεν θέλετε να δείτε την επένδυσή σας να αποτυγχάνει, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Λόγοι Για Τους Οποίους Μπορεί Να Αποτύχει Ένα SEO Project

Συχνές Ερωτήσεις

Το SEO είναι αναγκαίο είτε έχετε μία μικρή ή μικρομεσαία επιχείρηση είτε μία μεγάλη πολυεθνική. Αν ο στόχος σας είναι να βγείτε ψηλά στις αναζητήσεις των πελατών σας, τότε το Search Engine Optimization είναι μονόδρομος. Άλλωστε, οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις ξεκίνησαν από το μηδέν, όπως εσείς, και εξελίχθηκαν σε αυτό που είναι σήμερα. Επομένως, είτε έχετε μία τοπική οικογενειακή επιχείρηση όπως ένα εστιατόριο, είτε μία μεγάλη εταιρεία όπως μία τράπεζα, το SEO είναι απαραίτητο.

Στη Front Series πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός γι’ αυτό και δεν έχουμε έτοιμες τυποποιημένες προσφορές κοινές για όλους. Αφού συζητήσουμε τις ανάγκες σας και εξατομικεύσουμε τις SEO υπηρεσίες σας, θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε μία αναλυτική προσφορά, προσαρμοσμένη στην επιχείρησή σας. Παρ’ όλο που όσο μεγαλύτερη είναι η επένδυσή σας τόσο ταχύτερα θα δούμε αποτελέσματα, έχουμε πελάτες οι οποίοι με χαμηλό budget πέτυχαν μία σημαντική SEO απόδοση. Ωστόσο, πήρε σχεδόν 1 χρόνο μέχρι να δούμε αισθητά αποτελέσματα.

Όπως κάθε ενέργεια digital marketing, έτσι και το SEO είναι μία επένδυση, και οι επενδύσεις κρύβουν πάντα ένα ρίσκο. Κανένας σωστός επαγγελματίας marketing δεν μπορεί ποτέ να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα, γιατί δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων πώς θα κινηθεί ο ανταγωνισμός ή τι αλλαγές μπορεί να ανακύψουν στον αλγόριθμο. Ωστόσο, αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε ως εταιρεία SEO με μακροχρόνια εμπειρία, είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση μετά από 6 μήνες σωστού SEO να μην δείτε αποτελέσματα.

Ασφαλώς μπορείτε να αγοράσετε μόνο υπηρεσίες SEO και να δείτε απτά αποτελέσματα. Ωστόσο, για να λειτουργήσει σωστά το marketing χρειάζεται μία προσέγγιση 360°. Η μία στρατηγική ενισχύει την άλλη. Έτσι, για παράδειγμα, η Google “εκτιμάει” όταν βλέπει επισκεψιμότητα στο website σας από social networks όπως το Facebook και σας ενισχύει στα rankings. Επομένως, για μέγιστα αποτελέσματα θα θέλατε ιδανικά ένα ολοκληρωμένο πακέτο μίας digital και social media marketing στρατηγικής.

Το πότε θα δείτε αποτελέσματα θα εξαρτηθεί από την αγορά, τον ανταγωνισμό και τη στρατηγική. Η Google είναι μία μηχανή αναζήτησης που χρειάζεται χρόνο για να δώσει “ψήφο εμπιστοσύνης” στο site σας. Μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσουμε μία πιο συντηρητική ή πιο επιθετική SEO στρατηγική αν διαπιστώσουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Από την άλλη αν το αντικείμενό σας είναι εξειδικευμένο σε πολύ συγκεκριμένη αγορά ή οι ανταγωνιστές σας δεν έχουν επενδύσει σε SEO τακτικές, θα μπορέσουμε να δούμε αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα.

Συχνές Απορίες SEO

Ποια Είναι Τα Επόμενα Βήματα

Είμαστε σίγουροι πως τώρα πλέον είστε σε θέση να κατανοήσετε την αξία του Search Engine Optimization (SEO) για την επιχείρησή σας ως μέρος μίας ολιστικής digital marketing στρατηγικής. Με πολυετή πείρα και διεθνείς συνεργάτες, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε τα επόμενά σας βήματα χτίζοντας μία μακροχρόνια συνεργασία. Τα έργα που παραδίδουμε στοχεύουν στην τελειότητα, γι’ αυτό και θέτουμε τον πήχη πολύ ψηλά από την αρχή.

Αν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα που θα αναβαθμίσει την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 231 132 0041 για να προγραμματίσουμε μία συνάντηση και να σχεδιάσουμε μία εξειδικευμένη SEO στρατηγική που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μόλις λάβουμε το μήνυμά σας, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να βρούμε την ημέρα, ώρα, και τόπο συνάντησης που σας βολεύει περισσότερο, είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία.

Και όπως λέει μία κινέζικη παροιμία:

Η καλύτερη στιγμή για να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν, αλλά η δεύτερη καλύτερη είναι σήμερα

Οι επιλογές μας, μας κάνουν καλύτερους, γρηγορότερους και αποτελεσματικούς