Κατασκευή Eshop

Με έμφαση στην αύξηση των πωλήσεων και των αποτελεσμάτων

Παρουσιάστε και πουλήστε με μοναδικό τρόπο τα προϊόντα σας μέσω ενός πλήρους δυναμικού eshop. Η ομάδα της Front Series, η οποία εξειδικεύετε στην κατασκευή eshop και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε δωρεάν προσφορά για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Κατασκευή Eshop

Κατασκευή Eshop Χωρίς Όρια & Δεσμεύσεις

Στην Front Series, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ομαλή λειτουργία, τον ξεχωριστό σχεδιασμό και την ασφάλεια στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου με τιμές που κυμαίνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κάθε μας αποτέλεσμα, έρχεται με έμφαση στην αύξηση των πωλήσεων. Σε συνεργασία με την ομάδα SEO, Digital Marketing και Σχεδιασμού που διαθέτουμε στη Θεσσαλονίκη, απογειώνουμε το eshop σας στο έπακρο. Οι επιλογές αυτοματισμών που σας παρέχουμε, σας διευκολύνουν και σας γλυτώνουν χρόνο από την καθημερινή διαχείριση του eshop σας.

Κατασκευή Eshop Θεσσαλονίκη

Κερδίστε Χρόνο στην Διαχείριση του E-Shop σας

Μηχανισμοί που θα σας λύσουν τα χέρια

Ο δεύτερος βασικός στόχος μας στην κατασκευή eshop, είναι οι αυτοματισμοί και τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν και θα σας μειώσουν χρόνο διαχείρισης του καταστήματος σας.

Αυτόματη Έκδοση Vouchers

και διαμόρφωση σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Αυτόματη Τιμολόγηση

και αποστολή τιμολογίων στο myData (ΑΑΔΕ)

Διαχείριση Αποθήκης

γρήγορα, εύκολα και με υποστήριξη barcode scanner

Αυτόματη Ενημέρωση Stock

ενημερώστε αυτόματα τους πελάτες σας για τα προϊόντα που είναι ξανά διαθέσιμα

Επιθυμείτε κάτι πιο εξειδικευμένο; Δεν σταματάμε εδώ!

Custom Λύσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Εάν πιστεύετε πως το κατάστημα σας έχει ιδιαιτερότητες, η ομάδα προγραμματισμού της Front Series είναι εδώ για να σας δώσει την λύση.

Δείτε το Unicorn Project για τις ξεχωριστές μας λειτουργίες ή Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε τις ξεχωριστές σας ανάγκες, λαμβάνοντας πάντα ως κύριο στόχο ένα άρτιο αποτέλεσμα για το οποίο όλοι θα ήμαστε ικανοποιημένοι και προπαντός εσείς.