Κατασκευή Mobile Εφαρμογών

Δημιουργούμε εξειδικευμένες mobile εφαρμογές σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Η ομάδα της Front Series διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για την κατασκευή mobile εφαρμογών Android και iOS, οι οποίες θα καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε άμεσα προσφορά. 

Κατασκευή Mobile Εφαρμογών

Mobile Εφαρμογές για κάθε ανάγκη

Online Delivery

Δημιουργείστε το δικό σας menu και ξεκινήστε το δικό σας online delivery χωρίς όρια, δεσμεύσεις και μηνιαία έξοδα. Σε συνδυασμό με μία ολοκληρωμένη ιστοσελίδα, θα έχετε στα χέρια σας την δύναμη που χρειάζεστε.

Fitness App

Κρατήστε τους αθλητές σας σε φόρμα μέσω της εφαρμογής Fitness App. Κάντε personal training ακόμα και χωρίς άμεση επαφή. Ασκήσεις και διατροφή σε μία ολοκληρωμένη εφαρμογή.

eCommerce App

Διαχειριστείτε και προβάλετε τα προϊόντα σας σωστά με μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ecommerce για κινητά και tablet. Διαχείριση stock με qr code scan απευθείας από το κινητό σας. Συνδυάστε την με μια ολοκληρωμένη λύση κατασκευής eshop.

Πρόγραμμα Διαχείρισης Αγώνων

Δώστε στους παρατηρητές σας την εφαρμογή που θα τους λύση τα χέρια. Livescores και εμφάνιση αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα σας. Καταχώρηση αγώνων, ομάδων και παικτών μέσα από μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης αγώνων και πρωταθλημάτων. 

Mobile Εφαρμογές

Οι επιλογές μας, μας κάνουν καλύτερους, γρηγορότερους και αποτελεσματικούς